Mihajlović kao da zna nešto više: "Ibra neće ostati u Milanu, ima dvije opcije"

Srbijanski stručnjak o iskusnom napadaču

Mihajlović kao da zna nešto više: "Ibra neće ostati u Milanu, ima dvije opcije"

A. Čaušević

Bez obzira na godine Zlatan Ibrahimović (38) je još uvijek itekako spreman da igra na vrhunskom nivou. 

Ibrahimović se zimus vratio u Milan, međutim kako sada stvari stoje nakon isteka šestomjesečnog ugovora neće potpisati novi te ga negdje drugo čekaju naredni izazov u karijeri.

U razgovoru za srbijanske medije Siniša Mihjalović je kazao kako će Ibra definitivno napustiti Rossonere te da za nastavak bogate karijere ima dvije opcije - Bologna ili Švedska.

"Zvao me prije nekoliko dana. Vidjet ćemo šta će odlučiti na ljeto. Sigurno neće ostati u Milanu, ali pitanje je da li će doći kod nas ili se vratiti u Švedsku", rekao je srbijanski stručnjak.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Bologna je još zimus željela dovesti Šveđanina bh. korijena, a svoju želju bi mogla ispuniti nekoliko mjeseci kasnije. Mihajlovićev cilj je da s Ibrom u timu sljedeće sezone napadne izlazak na euroscenu.

Prije nekoliko dana sportski direktor Hammarbyja nije isključio ni Ibrin dolazak u klub u Štokholma gdje legendarni napadač ima udio u vlasničkoj strukturi.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi