Mihajlović o Ibrinom dolasku: "Ako to uradi zbog mene..."
Foto: EPA

Trenutno je sve na 'stand by'

Mihajlović o Ibrinom dolasku: "Ako to uradi zbog mene..."

Trener Bologne Siniša Mihajlović danas je u klubu održao emotivnu konferenciju za novinare.

Mihajlovićev cilj bio je javnost upoznati sa svojim zdravstvenim stanjem i teškim trenucima kroz koje trenutno prolazi, a prisutni novinari imali su mogućnost da otvore i druge teme. Posebno fudbalske.

Tako je neizostavno bilo ono oko Zlatana Ibrahimovića i njegovog eventualnog dolaska u Bolognu, o čemu se prethodnih sedmica na Apeninima uveliko špekuliše, ponajviše zbog njihovog prijateljstva.

"Zainteresovan je, čuli smo se prije mjesec dana. Ako dođe u Bolognu, ako to uradi zbog mene, prijateljstvo će nas povezati. Složili smo se da me on obavijesti, bilo da dolazi ili da odluči da ode negdje drugdje. Ne mislim da će donijeti odluku prije 10. decembra u svakom slučaju. Ima on još ponuda", rekao je Miha.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Dakle, nije isključeno da u zimskom prijelaznom roku Ibrahimović na kraju završi upravo u Bologni koja se u Serie A trenutno nalazi na 15. poziciji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi