Ibra i dalje ništa ne otkriva: Milan je moj drugi dom, a Siniša jedinstven čovjek

Gdje će nastaviti karijeru?

Ibra i dalje ništa ne otkriva: Milan je moj drugi dom, a Siniša jedinstven čovjek

E. Škorić

Zlatan Ibrahimović je završio epizodu u Los Angelesu i očekuje se njegov povratak u evropski nogomet.

Trenutno je veliki broj klubova koji nude Ibrahimoviću ugovor, no 38-godišnji Šveđanin najbliži je Seriji A. U igri su, prema navodima italijanskih medija posljednjih dana, bivši klub Milan i Bologna.

"Milan nije moj drugi grad, to je moj drugi dom", rekao je Ibra za Gazzetta dello Sport. "Imam sjajna sećanja na vrijeme provedeno tamo".

Da li to znači da će doći u Milan?

"Ako postoji projekat koji me stimuliše, mogao bih da igram i do 50. godine. Upravo sam završio svoje iskustvo u Los Angelesu. Bilo je fantastično".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Za kraj, dotakao se i Siniše Mihajlovića, trenera Bologne koji boluje od lekemije i baš danas je održao vanrednu press konferenciju.

„Mnogo razgovaram sa Sinišom. On je moj prijatelj, izuzetna osoba i jedinstven čovjek", poručio je Ibra.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi