Mihajlović se sprema za izazov engleske Premier lige

Zovu ga četiri kluba

Mihajlović se sprema za izazov engleske Premier lige

Srbijanski trener Siniša MIhajlović mogao bi se po prvi put u trenerskoj klupskoj karijeri okušati van Italije.

Izumajući eru u reprezentaciji Srbije, Miha je cijelu karijeru proveo u Italiji vodeći Bolognu, Cataniju, Fiorentinu, Sampdoriju, Milan i Torino, međutim sada bi po prvi put mogao raditi i u Engleskoj.

Ostrvski tabloid The Sun piše da je za ovog srbijanskog trenera zainteresovano nekoliko klubova iz Premier lige, između ostalog, West Ham, Everton i Stoke City, kao i WBA, no šanse da baš ovaj klub preuzme su minimalne jer su oni praktično jednom nogom u Championshipu.

Englezi su uvjereni da se i sam Mihajlović sprema za izazov Premier lige i da će sljedeće sezone sigurno biti na klupi jednog od tamošnjih klubova.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Mihajlović je bez angažmana otkako je početkom ove godine dobio otkaz u Torinu, a međuvremenu je odbio ponudu Leedsa, kao i veliki novac iz Kine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi