Mihajlović dobio poziv od kluba iz Premiershipa

Ponuda za srbijanskog trenera

Mihajlović dobio poziv od kluba iz Premiershipa

Srbijanski trener Siniša Mihajlović mogao bi se veoma brzo vratiti trenerskom poslu. 

Mihajlović je prije otprilike dva mjeseca dobio otkaz na klupi Torina nakon serije slabijih rezultata, a interes za njegove usluge pokazala je ekipa Southamptona.

Sveci su ostali bez trenera prije nekoliko dana nakon što je Mauricio Pellegrino dobio otkaz, a Mihajlović je favorit da ga naslijedi, barem ako je vjerovati onome što pišu engleski i italijanski mediji.

Ovi izvori prenose da su čelnici Southamptona već kontaktirali Mihajlovića, a osim njega u igri za poziciju trenera ovog kluba je i Mark Hughes.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjetimo, Mihajlović je prije posla na klupi Torina između ostalog vodio Fiorentinu, reprezentaciju Srbije, Milan i Sampdoriju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi