Mihojević: Mogu ja biti daleko, ali Sarajevo će uvijek biti dio mene

Potpisao za PAOK

Mihojević: Mogu ja biti daleko, ali Sarajevo će uvijek biti dio mene

Endin Čaušević

Bosanskohercegovači fudbaler Marko Mihojević napustio je redove Sarajeva i odlučio je karijeru nastaviti u grčkom PAOK-u.

Mihojević je napustio pripreme reprezentacije BiH kako bi završio transfer, a večeras je zvanično potvrđeno da je potpisao za PAOK. Ovaj defanzivac s grčkim timom je potpisao trogodišnji ugovor nakon čega je izjavio da je veoma sretan što će karijeru nastaviti u tako kvalitetnom klubu.

"Drago mi je što svoju karijeru nastavljam u redovima jednog jako kvalitetnog kluba. Mislim da je došlo pravo vrijeme za moj transfer i drago mi je prije svega što je sam uspio jednim dijelom vratiti Sarajevu za sve ono što je u klub u proteklim godinama uložio u mene", rekao je Mihojević, te dodao:

"Od srca želim svom Sarajevu mnogo uspjeha u budućnosti, svim srcem sam uz ekipu i hvala svima na saradnji u proteklim godinama. Mogu ja biti daleko, ali Sarajevo će uvijek biti dio mene, jednostavno, prevelika je čast bila nositi kapitensku traku FK Sarajevo".

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ratip irats
Svaka čast kapitenu... sretno u buducoj karijeri...
17 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti