Mihojević napustio Erzgebirge Aue: "Hvala na svemu..."
Foto: EPA

Gdje će reprezentativac BiH?

Mihojević napustio Erzgebirge Aue: "Hvala na svemu..."

Fudbalski reprezentativac BiH Marko Mihojević napušta Erzgebrige Aue.

Za ovaj klub bivši kapiten Sarajeva je nastupao kao posuđen igrač PAOK-a, a zbog partija koje je pružao Nijemci su imali namjeru da ga otkupe za 800.000 eura.

Svi su bili uvjereni da Mihojević ostaje u 'Zweiti', no zbog posljedica koronavirusa i krize koja je nastupila Erzgebirge Aue nije si u mogućnosti priuštiti ovog defanzivca kojem je u međuvremenu istekla posudba. 

Da više neće nastupati za Erzgebirge Aue potvrdio je i sam Mihojević. 

Potražite više informacija na temu 2. Bundesliga:

"Hvala na svemu i sretno", napisao je Mihojević, ispod čije objave su uslijedili komentari velikog broja navijača koji nisu skrivali žal zbog njegovog odlaska.

Mihojević je zbog igara u Njemačkoj postao i "A" reprezentativac BiH, a ostaje da se vidi hoće li se na kraju vratiti u PAOK ili slijedi novi transfer. Ranije se špekulisalo kako ga na radaru ima Werder. 

Promo

Top Komentari

Penderinos
Lik poslije korone nije odigrao ni minute, Savjetujem njega u dulju da se vrate na mjesto uspjeha Koševo, da konačno zaigramo ligu prvaka
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi