Mihojević: Pratio sam PAOK zbog Cimirota
Transfer Marka Mihojevića u PAOK je Sarajevu, nezvanično, donio 500.000 eura, a ugovor je potpisan do 31.12.2020. godine.

Sretan zbog dolaska u Solun

Mihojević: Pratio sam PAOK zbog Cimirota

Bh. reprezentativac Marko Mihojević je posljednjeg dana januarskog prelaznog roka prešao iz Sarajeva u PAOK.

U razgovoru za PAOK TV, sada već bivši fudbaler bordo kluba izrazio je zadovoljstvo zbog dolaska u klub iz Soluna o kojem ima vrlo visoko mišljenje.

"Veoma sam uzbuđen i sretan što sam došao u veliki klub kakav je PAOK. Svaki početak je težak, ali nadam se da će s vremenom sve biti u redu i da ću se navići na klub, grad i sve novo što me čeka. PAOK ima veliku tradiciju, dobre navijače i uređen je jako dobro", započeo je Mihojević, te nastavio:

"Ja sam igrač koji na terenu uvijek daje maksimum, a to sam radio i u svom bivšem klubu. O PAOK-u znam dosta toga, a taj klub sam pratio i ranije zbog Gojka Cimirota".

"Moj cilj je da se nametnem i da svojim igrama dokažem da zaslužujem nositi dres PAOK-a. Nadam se da ćemo postići velike rezultate", zaključio je mladi bh. stoper.

Potražite više informacija na temu Super League:

Transfer Marka Mihojevića u PAOK je Sarajevu, nezvanično, donio 500.000 eura, a ugovor je potpisan do 31.12.2020. godine.

Marko Mihojević će u PAOK-u nositi dres sa brojem 16, baš kao što je bio slučaj i u Sarajevu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi