Mihojević večeras stiže u Tursku!

Potpisuje ugovor na tri godine

Mihojević večeras stiže u Tursku!

S. Mlaćo

Povremeni bh. reprezentativac Marko Mihojević uskoro će postati novi član turskog Goztepea.

Mihojević je dogovorio saradnju sa ovim turskim superligašem, a kako saznaje SportSport.ba večeras ovaj 24-godišnjak iz Trebinja slijeće u Tursku, a potpisat će ugoor na tri godine.

PAOK-u će pripasti obeštećenje od 500.000 eura što je sjajan posao za grčki klub, a i sam Mihojević će tako napraviti korak više u svojoj karijeri.

Prethodno je Mihojević nastupao i za OFI Cretu, njemački Erzebirge Aue, te Sarajevo i Leotar.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Za našu reprezentaciju do sada je upisao tri nastupa, a dobrim igrama u Turskoj će pokušati da se ponovo nametne stručnom štabu Zmajeva.

S obzirom da je prošao omladinske selekcije FK Sarajevo i FK Leotar na osnovu FIFA-inog Mehanizma solidarnosti određeni dio novca dobit će kako Sarajlije tako i Trebinjci.

Top Komentari

Penderinos
Svi naši igrači odose u tursku, a od svih jedino sto onaj Hasić valja
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi