Mijatović: Nemoguće je da Real osvoji titulu

Bivši igrač i sportski direktor Reala

Mijatović: Nemoguće je da Real osvoji titulu

Nekadašnji fudbaler Real Madrida Predrag Mijatović za španski Cadena SER govorio je o trenutnoj situaciji u kraljevskom klubu.

Madriđani u LaLigi trenutno se nalaze na petoj poziciji, što je ispod svih očekivanja, a jedan od onih koji smatra kako je Real izgubio šansu za osvajanjem titule je i legndarni Mijatović.

"U ligaškom dijelu nismo uradili mnogo ove sezone i mislim da malo toga možemo da uradimo do kraja. Sa deset bodova zaostatka, nemoguće je biti prvak i treba se okrenuti drugim takmičenjima. Praktično je nemoguće stići do titule", kazao je Mijatović.

Mišljenja je kako Realu neće biti lako ni u Ligi prvaka.

"Komplikovano je po drugi put odbraniti titulu. Sa Zidaneom su Ligu prvaka dobili na penale. Zamislite da su izgubili u finalu... Sadašnji Real ne reflektuje takvo samopouzdanje. Kod igrača postoji želja, to stoji, ali mislim da nisu u stanju osvojiti veliki pehar sada."

Potražite više informacija na temu La Liga:

Mijatović je, podsjećanja radi, Realov dres nosio u razdoblju od 1996. do 1999. godine, a po završetku karijeru jedno vrijeme je na Santiago Bernabeu obnašao i funkciju sportskog direktora.

Kroz karijeru je još igrao za Levante, Fiorentinu, Valenciju, Budućnost iz Podgorice i Partizan.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

vanja8
Moguce je moj Mijatoviću, isto koliko je moguce i da Željo osvoji tiltulu prvaka BiH...
8 1
Koba84
Hahahahaha
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi