Oduševio svijet, pa natjerao Real da zbog njega proda Benzemu
Benzema bi napokon mogao napustiti Real Madrid, pošto Kraljevi planiraju da ga zamijene poljskom senzacijom

Poljska senzacija u Madridu?

Oduševio svijet, pa natjerao Real da zbog njega proda Benzemu

Edmir Škorić

Real Madrid je navodno spreman prodati iskusnog Karima Benzemu i dovesti novog napadača.

Real bi da se riješi Francuza, a do kraja mjeseca bismo mogli svjedočiti transferu Benzeme u - Chelsea. Naime, Plavci žele da do kraja mjeseca pronađu novog napadača, pa bi tako mogli poslati ponudu Kraljevima.

Prelazak Benzeme iz Reala u Chelsea odgovarao bi i jednima i drugima, pošto Real želi da kupi mladu poljsku nadu Krzysztofa Piąteka, koji briljira u dresu Genoe u tekućoj sezoni italijanske Serije A.

Španski list AS tvrdi kako je njegova cijena 60 miliona eura nakon što je zabio 19 golova u Italiji, a Madriđani bi da ga dovedu na posudbu s pravom otkupa na kraju sezone.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Za Piąteka bi bez sumnje prelazak u Real bilo ostvarenje sna, a vidjet ćemo ima li Genoa želju da ga se odrekne već na polovini sezone.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti