Mijatović: Samo jednog fudbalera nisam uspio dovesti u Real
Screenshot

Bilo je dogovoreno, ali...

Mijatović: Samo jednog fudbalera nisam uspio dovesti u Real

Predrag Mijatović žali što jedan transfer nije uspio realizovati za vrijeme rada u Real Madridu. 

Crnogorac je tri godine obnašao direktorsku funkciju u Realu, u tom periodu uspio je da napravi brojne transfere koji su se kasnije isplatili, ali jedan nije uspio da realizuje.

U Realovom dresu želio je da vidi - Carlosa Teveza.

"Pričali smo o toj mogućnosti dok je bio u Manchester Unitedu, ali transfer nije mogao da se realizuje zbog mnogo okolnosti. Njegov kvalitet i karakter su se uklapali u Realovu filozofiju. On je rođeni pobjednik, borac koji daje golove, sjajan saigrač", ispričao je Mijatović za jedan argentinski radio, pa dodao:

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Želio sam da dođe, on je želio da dođe, ali dešava se da želje u fudbalu ne mogu uvijek da se ispune."

Tevez je poslije još godinama igrao u Premier ligi, zatim je preko Italije i Kine završio u Boci Juniors u kojoj je i počeo profesionalnu karijeru.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi