Milaković: Dali smo svoj maksimum i na kraju uspjeli slaviti

Junak pobjede Sloge nad Olimpikom

Milaković: Dali smo svoj maksimum i na kraju uspjeli slaviti

Samir Mlaćo

Današnji derbi između Sloge Simin Han  i Olimpika (2:1), pripao je domaćima koji su tako ostali u utrci za prvo mjesto i plasman u Premijer ligu BiH.

Junak pobjede domaćih bio je Aleksandar Milaković, koji je mrežu Bandovića zatresao u 22. i 58. minuti.

"Hvatali smo zadnji voz za borbu za Premijer ligu i uspjeli u tome. Presudila je volja i želja, svi su dali sto posto od sebe. Samo pobjeda je bila u igri i na kraju smo je ostvarili", kazao je Milaković te dodao.
"Ja sam sada kao heroj, ali to je bio samo plod dobre igre i maksimalnog zalaganja cijele ekipe, uključujući i igrače na klupi, na tribinama i stručnom štabu", dodao je nogometaš koji je na zimu stigao u Simin Han iz Dervente.

U četiri utakmice upisao je dva pogotka i jednu asistenciju, te za kratko vrijeme pokazao da su čelnici Sloge njegovim dovođenjem napravili pravi potez.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi