Tatar: Meč u Simin Hanu je jedan od bitnijih za nas

Olimpika sutra čeka veliki derbi protiv Sloge

Tatar: Meč u Simin Hanu je jedan od bitnijih za nas

Samir Mlaćo

Olimpik sutra gostuje u Siminom Hanu protiv ekipe Sloge i svakako da je toj utakmici pripao epitet derbija 19. kola Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine.

Kerim Tatar, jedan je od najzaslužnijih za pobjedu u prethodnom kolu u kojoj je njegov tim savladao ekipu Igmana iz Konjica.

Upravo je to bila i tema razgovora sa napadačem Vukova.

"Prošlo kolo smo igrali sa Igmanom. Izuzetno teška i tvrda utakmica, kao što smo i očekivali. Dobro smo otvorili utakmicu, napravili par šansi, a zatim i došli do pogotka koji nam je olakšao ostatak utakmice. Imali smo još prilika, nismo ih iskoristili, ali smo na kraju sasvim zasluženo pobijedili.".

Ekipa Olimpika ovog proljeća igra vrlo dobro.

"Ekipa iz kola u kolo igra sve bolje i bolje. Tri utakmice u nizu smo bez poraza i nadam se da ćemo nastaviti sa dobrim igrama u narednom periodu."

Slijedi duel sa Slogom u Siminom Hanu?

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"U subotu gostujemo u Siminom Hanu i svakako da je to jedna od bitnijih utakmica za nas. Kao i u svakom derbiju očekujem tvrdu utakmicu i pozitivan rezultat moje ekipe koji bi nam pomogao u ostvarivanju konačnog cilja. Na nama je da damo sve od sebe i da se pobjednik odlučuje na zelenom terenu."

Olimpik će se danas nakon popodnevnog treninga uputiti prema Tuzli gdje će dočekati duel sa Slogom, koji se igra sutra (subota) sa početkom od 16 sati.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi