6

Komentari (6)

denimen9
A što smo se nagledali "evropskih vrijednosti" ove godine od strane Hrvatske samo ove godine, pa to je nevjerovatno..
koraj
Oni su nosioci:)
lalinjo
Malo globaliziraš stvari i sve stavljaš u isti koš,kao prvo Borjanu bi trebalo objasniti da je javna osoba i da treba paziti kakve izjave daje,jer su ljudi osjetljivi na neke stvari,a on je izabrao da bude glup i onda se još čudi zašto se sve to događa,lično nisam za takve uvrede i smatram da su bile nepotrebne,ali sam je to tražio. U svakom žitu ima kukolja,pogledaj što su Marokanci uradili po Briselu i sve će ti biti jasno,nitko nije idealan,niti će ikada biti. SP
lalinjo
Da,ali opet sve stavljas u isti koš,da svi promiču ili jedan mali dio,pa evo dođi u bilo koji grad i Hrvatskoj i pitaj ljude za nacionalizam,pa ćeš vidjeti koji ćeš odgovor dobiti,oni koji rade određene stvari su u manjini i to je tako u svim narodima balkana,samo što svi po toj manjini donose razne zaključke,ja to zovem ograničenost. Ovi koji su donijeli zastavu i vrijeđali su iz okolice Knina,pa eto ti sad donesi zaključak zašto je to tako,ukratko zbog njegove izjave.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.