Borjanu su navijači Hrvatske napravili haos: Otkrio je šta se dešavalo na njegovom mobitelu pred meč

Pamtit će jučerašnji meč na Svjetskom prvenstvu iz više razloga

Borjanu su navijači Hrvatske napravili haos: Otkrio je šta se dešavalo na njegovom mobitelu pred meč

S. Mlaćo
Na meti navijača Hrvatske sinoć na meču SP-a između Kanade – Hrvatske (1:4) našao se golman Kanađana Milan Borjan koji je sada otkrio veoma zanimljive detalje o dešavanjima prije jučerašnjeg meča.

Borjan je golman Crvene Zvezde, a nakon meča je priznao da su mu navijači Hrvatske slali poruke uoči meča u velikom broju.

Nisu birali načine da dođu do njega te mu možda i unose dodatnu nervozu, te tako pomognu svojoj selekciji.

"Milion jedna poruka, milion i jedn poziv sam dobio. To su djeca... To sve govori o njima. 2056 poziva sam imao na WhatsApp-u. Šta mogu još da kažem? Život ide dalje, idemo sa osmijehom“, rekao je Borjan.

Selekciji Hrvatske poželio je sve najbolje te je kazao da je čuo vrijeđanje, ali da to pokazuje kako su neki ljudi zapravo obični primitivci.

Treba da porade na sebi. Imaju neku frustraciju“.

Oglasi

Pohvalio je reprezentativce Hrvatske i kazao da ima samo riječi hvale, te da je sve bilo gospodski.

Uvrede su se odnosile i na račun njegove superuge Snežane.

Ona je sa tribina stadiona u Kataru pratila meč i ističe da nije mnogo iznenađena, ali da nije očekivala da će se skandirati njeno ime.

“Slušala sam skandiranje svog imena na Svetskom prvenstvu! Nije da nemam iskustva sa tim, ali nisam očekivala da će se moja ime oriti na Khalifa stadionu na Svetskom prvenstvu! Woow! Nema te agresije, nacionalizma i primitivizma koji su jači od ovog zagrljaja i ovolike ljubavi!”, napisala je Snežana uz sliku sa sinom.

Inače, tokom cijelog meča Borjan je bio na meti hrvatskih navijača, a neki su se pojavili i sa zastavom Knin 95 aludirajući na vojnu akciju Oluja iz 1995. godine.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Ipak, Borjan je pronašao način da odgovori na provokacije tako što je tokom utakmice navijačima Hrvatske često pokazivao tri prsta što je inače srpski pozdrav.

Ovaj 35-godišnjak koji se svojevremeno povezivao i sa dolaskom u Sarajevo gol Kanade čuva duže od desetljeća, a do sada je skupio 70-ak nastupa.

Top Komentari

denimen9
A što smo se nagledali "evropskih vrijednosti" ove godine od strane Hrvatske samo ove godine, pa to je nevjerovatno..
6 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije