Pucale ga emocije sa svih strana: Junak Crvene zvezde zaplakao sinoć pred kamerama

Borjan u suzama

Pucale ga emocije sa svih strana: Junak Crvene zvezde zaplakao sinoć pred kamerama

Edmir Škorić

Golman beogradskog tima Milan Borjan bio je jedan od junaka Crvene zvezde.

Zvezda je odigrala u Portugalu 1:1 s Bragom i tako osigurala prvo mjesto u grupi te će igrati direktno osminu finala Evropske lige. Borjan je branio sjajno, a posebno sei stakao nakon udarca Mela da Silve u trećem minutu sudijske nadoknade.

Kanadski golman je nakon utakmice bio jako emotivan, pa je i zaplakao, a pred kamerama je rekao:

"Čestitam momcima, odigrali su fenomenalnu utakmicu. Ovo je nevjerovatno, nestvarno. Ovaj prolaz posvećujem supruzi i sinu, oni znaju koliko je meni bilo teško, ali i svima nama. Žrtvujemo se za ovaj klub, odsustvujemo od kuće. Svaka čast momcima, emocije me pucaju na sve strane. Zvezdaši, budite ponosni. Ne stajemo, idemo dalje", rekao je Borjan nakon meča u Bragi.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

"Čeka nas još mnogo izazova, mi granicu nemamo. Klub i navijači su pokazali da ne postoji granica. Pet godina pravimo nevjerovatne uspjehe", dodao je on.

Zvezda će preskočiti žrijeb u ponedjeljak, gdje će se žrijebi parovi šesnaestine finala, pa čeka rivala u osmini finala.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi