12

Komentari (12)

PeppermintSA
I ta Foča je dala odličnih igrača. Rade Paprica, Radmilo Mihajlović, Rešad Kunovac, Krunić, itd.
Hakkinen
@Svojprisebi BOSANAC iz Tuzle.
Prvo nije obadvoje nego oboje a drugo nisi učio u Tuzli ekavicu ( protiv koje nemam nista). Trudiš se da na silu budeš neko drugi a satra se jadan oko ijekavice i ekavice. Sastavi bar rečenicu na ekavici imaš pusu-:)))
Moralna vertikalo Osmanlija ja ne znam ko su ti ti ali svaka treća ti je Turčine Osmanlija i od kuda tebi da sam ja musliman? Šta da osuđujem i ne osuđujem? Ja nisam VERNIK toliko i o Veri Matovic nemoj da mi pišeš ovdje .
Ja sam PONOSNI Bosanac i Hercegovac a ti što se patiš da budeš neko ko nisi , to je tvoj problem Bosanđeros. Gdje god da ideš i odeš to si... obični Bosanac.
I nemoj se truditi ( ostat ćeš trudan) nekakve Osmanlije spominjati ne pali vjeruj bratu BOSANCU hahaha.
I o kakvim Kuranima i muslimanima ti pišeš buraz ne kontam te. U stvari kontam te ali .... vozdra Tuzlak koji se svim silama trudi da bude neko drugi, treći.... eeeee bosanac bosanac .
Hajde ti malo o Osmanlijama Turcima i Kuranu da nam malo objasniš. Pusa za Tuzlaka
Opijum
To kralju srbineee
Jupp
Novi dijamant Bosanskiii
Darkwood
Pa sta ako je srbin? Ako voli BiH nije nikakv poblem. Znam licno momka rodom iz Zvornika, srbin, zivi u Sarajevu teski navijač BiH a druge repke ne benda. Znaci voli svoju zemlju gdje je rođen a ne ko ovi zatucani sto gledaju kako i kad ce Mile da prdne pa da mu čestitaju kako je prdez srpski i jako kvalitetan.
user1585856816
Na nu ti masnu ?
Hakkinen
@Darkwood bravo buraz. O tome pričam pišem cijelo vrijeme. Bravo drug isto mislimo. Lp
Salence
@Darkwood Podrška i od mene,tek da se vidi da nas ima još normalnih i kulturnih i pismenih,i da još uvijek nije sve otišlo bespovratno u tri lijepe
Opijum
Gogi82
Celtic stvarao prilike?
ThrillerHz
Za Viscu je doktor fudbala!
Darkwood
Nemoj Viscu dirati dečko je pod stresom kad igra za repku. Isto ko neki pubertetlija pred prvo guzenj^e... ; )
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.