Milan dogovorio još jedan veliki transfer u koji je uključen i Carlos Bacca

Žele Castilleja

Milan dogovorio još jedan veliki transfer u koji je uključen i Carlos Bacca

E. Čaušević

Ljetni prelazni rok za Milan još uvijek nije završen i na San Siru su odlučni da što bolje pojačaju ekipu pred novu sezonu.

Nova sezona u Seriji A počinje ovog vikenda i fudbalska javnost je saglasna da nas čeka izuzetno uzbudljiva sezona. Veliki broj zvijezda odlučilo je karijeru nastaviti na Apeninima, a naravno u prvom planu je Cristiano Ronaldo koji je potpisao za Juventus.

Transferu Ronalda obradovali su se i u redovima Milana jer su uspjeli da im "ukradu" Gonzala Higuaina koji je bio višak u Staroj dami. Rossoneri su doveli nekoliko zvučnih pojačanja, ali je jasno da za njih ljetni prelazni rok još uvijek nije završen.

Italijanski mediji prenose da će Milan pojačati mladi Samu Castillejo koji je prošle sezone brljirao u dresu Villarreala. Sky Italia piše da su Milan i Villarreal sve dogovorili, te da će Rossoneri za ovog igrača platiti 18 miliona eura i u suprotnom pravcu poslati Carlosa Baccu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Castillejo će doći na posudbu do kraja sezone koja će Milan koštati četiri miliona eura, ali će narednog ljeta biti primorani da otkupe njegov ugovor i plate još dodatnih 14 miliona eura.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi