Milan Đurić dobio još jednu ponudu

Bari želi bh. napadača

Milan Đurić dobio još jednu ponudu

M. Šljivak
Teme:

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Milan Đurić dobio je još jednu ponudu za nastavak karijere.

Nakon što se bh. napadač našao na meti klubova iz Serije A Caglarija i Palerma, te grčkog velikana Panathinaikosa, Đurić na stolu ima ponudu i ekipe Barija.

Klub koji se takmiči u Seriji B, poslao je ekipi Cesene ponudu za Đurića i nadaju se kako bi do kraja prelaznog roka mogli dovršiti ovaj transfer.

Đurić (26) prošao je omladinske kategorije u Ceseni, igrao je nekoliko godina po posudbama, a prošle sezone ja nastupao u Seriji A s ovim timom.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Bh. fudbaler je član Cesene od omladinskih kategorija. Ukupno je za ovaj klub odigrao 128 utakmica, te je postigao 17 pogodaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi