Milan Đurić mijenja klub u januaru?

Trenutno u Salernitani

Milan Đurić mijenja klub u januaru?

Nekadašnji reprezentativac BiH Milan Đurić bi u januaru mogao pojačati Padovu, prenose italijanski mediji.

Đurić nosi dres Salernitane otkako je prošlog ljeta završio svoju englesku epizodu, a mediji na 'čizmi' pišu da bi na zimu mogao napraviti novi transfer s obzirom da ga želi dovesti Padova.

Padova se danas takmiči u Serie C i ima izgledne šanse da se plasira u viši rang, a ljudi u klubu traže fizički jakog napadača koji bi im dodatno pomogao i navodno je prvi 'pick' upravo Đurić.

S ovim klubom 29-godišnjim Đurić se dovodio u vezu i ljetos, a osim njega na radaru Padove je i Ascolijev napadač Giacomu Berreti.

Ove sezone Đurić se ne može pohvaliti da briljira u desu Salernitane. Na 13 odigranih utakmica uspio je tek dva puta da se upiše u strijelce.

Promo

Top Komentari

United_HZ
Karijera mu ide uzlaznom putanjom
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti