Milan Đurić ostaje u Italiji, ali mijenja klub?

Transfer glasine

Milan Đurić ostaje u Italiji, ali mijenja klub?

Kako se bliži januarski prelazni rok, tako su sve glasnije transfer špekulacije. U centru pažnje je i Milan Đurić, napadač Cesene i reprezentacije BiH, kojeg mediji širom Evrope ponovo 'sele' u brojne klubove.

Sinoć se pojavila informacija da bi Đurić karijeru mogao nastaviti u Francuskoj i da je ponuđen Bordeauxu i Montpellieru, a nedavno se pisalo i o interesu ambicioznog turskog drugoligaša Malatyaspora.

Posljednja u nizu transfer glasina kaže da bi Milan Đurić mogao ostati u Italiji, te da se za njega zanima Palermo.

Trenutno 18-oplasirani tim Serije A želi pronaći napadača koji bi bio podrška Makedoncu Iliji Nestorovskom, a jedno od imena koja se spominju je i visoki bh. napadač.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ukoliko Milan Đurić potpiše za Palermo postat će drugi reprezentativac BiH u klubu sa Sicilije nakon Mate Jajala.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti