Telepatija između Jajala i trenera Palerma

U meču s Fiorentinom

Telepatija između Jajala i trenera Palerma

  Bh. reprezentativac Mato Jajajo prvi ovosezonski gol u dresu Palerma postigao je u pretprošlom kolu Serije A.

Jajalo je u utakmici protiv Fiorentine na fenomenalan način iz slobodnjaka zatresao mrežu, a trener Palerma Eugenio Corini je ispričao da je uspostavio telepatiju sa bh. fudbalerom u trenutku kada se približavao lopti. 

"Telepatija sa Jajalom tokom izvođenja slobodnjaka? Može se tako reći", kazao je Eugenio Corini za italijanske medije uz smiješak i potom nastavio:

"Kada sam vidio da Jajalo ide prema lopti da izvede slobodan udarac, pokušavao sam na svaki način da budem pozitivan i prenesem energiju na njega. Želio sam da isto napravimo i protiv Chieva, međutim ovaj put nije pogodio. Bez obzira, nastojat ću da i dalje širim energiju", dodao je Corini.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ove sezone Palermu ne cvjetaju ruže u Seriji A. Tim sa Sicilije je prikovan na dno tabele sa svega šest bodova. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije