11

Komentari (11)

Belajsuz1989
Nevjerovatno koliko je malo odigrao utakmica ali svaku je odigrao dobro,i ostavio trag.Svaka mu cast na svakom pogodku i nastupu u repki.Najvise mi je zao bilo kad se povrijedio cini mi se u Bristol kad je otisao.Steta mogao bi on nama jos puno puno pomoci .
Mislim da je vrijeme da se Dzeko zahvali reprezentaciji i napusti, on je zasao u 37-oj godini i ako cemo iskreno, Dzeko zadnjih nekoliko kola u Interu nije bas pruzao dobre partije, budimo iskreni ali to je tako. Dzeki isto tako vrijeme prolazi i vrijeme je da ustupi mjesto mladjim igracima, on vise ne igra kao sto je nekada igrao.
user1652466619
Vi ste djelimično upravu, ali vjerovatno niste igrali fudbal i ne znate sta znaci kada imate u ekipi jednog vrhunskog čovjeka i fudbalera od kojeg možeš mnogo naučiti, odnos prema dresu reprezentacije,ponasanje itd Velika je čast imati Dzeku u repki sve dok on može i hoće igrat to je velika prednost za nasu smjenu generacija.
shzloshzlo
Milane legendo-uvijek si mi bio drag i kao igrac(borben) i kao insan(ljudina).Sretno ti dalje!
hake
Prođe ovom momku karijera u iščekivanju poziva u reprezentaciju. Jedna od najvećih grešaka je bilo njegovo nepozivanje od mnogih selektora, a pogotovo od ove bugarske prevare, kojem ovim putem yebem mamu u usta smrdljiva.
davide.azzurri
Treba vici yebat mamu i menadzerima. Najmanje se ova ubleha patev pita
Kugla
Pametan od zvijezda nije imo mjesta
Zaccheroni
Hvala Milane,RESPECT!
RacioEmocionalan
Simptomatično je da se godinama sportisti bez skandala udaljavaju od ove reprezentacije.
user1633264964
Ma ja nek igraju ovi mlađi:Džeko,pjanke,krunić, i nek vrati spahu,misketa,itd
Hordas_00
Pametna momak, vidi da nema hl**** od ove repke
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.