13

Komentari (13)

Salence
Alen nije potjeran,ili je proklet jer nije igrao za BiH ili je igrao za Hr,ili bilo šta od takvih gluposti koje hrane ,vidim,dobar dio čitateljstva ovdje.I pritom,velikim djelom nepismenog,čast izuzecima.Danas je ispod prosječan igrač,ako i igrač uopšte.Sa 17 u Barci je bio jedan od najvećih talenata Evrope,na poziciji 10.ke.Posudbe nisu prošle najbolje,nešto zbog pohlepe oca,više zbog njegove arogancije,nažalost.U Njemačkoj u HSV-u je treneru tvrdio kako je on ofanzivac koji se ne treba trošiti u igri oprema nazad(prevod:lijen ko pas!)i biva ekspresno potjeran nazad.Od tad više ne igra fudbal nego tezgari,i ostaje lijen ko pas.Šteta velika,tehnički je daleko iznad balkanskog prosjeka.Brbljati o njemu kao "jest BiH,nije BiH..."je kolosalna glupost i ne znam kako vam to uopšte na pamet pada....kog boli klinac za to?Momak igra za novce ,ne za zastavu,on nema zastavu.za Hr je igrao radi reklame,ne radi patriotizma.kako vam se da više baljezgat o tom bože mili...nigdje vez...I pritom pojma nemati o onom šta pišete...strašno(Čast izuzecima!)
Halilovica stiglo prokletstvo zato sto je odbio igrati za reprezentaciju svoje dedovine, to jest za reprezentaciju BiH, Halilovic je govorio: "Hocu da igram za Hrvatsku jer sam rodjen u Hrvatskoj" koliko je Hrvata rodjeno u BiH pa ne .ebu ni pet posto sto su rodjeni u BiH i sto im je dedovina u BiH pa je otislo igrati za Hrvatsku reprezentaciju, a tebi je Halilovicu otac iz BiH, kako te barem otac nije naucio za koga trebas igrati. Kako vidim Halilovicu ti si sada samo propali talenat i tako ces ostati i na kraju neces zavrsiti nigdje. Bit ce prica bio jedan propali fudbalski talenat i zavrsio karijeru bez para i icega, a zasto sve zbog svoje lude pameti i zbog oca koji ili nije ili nije znao da ga uputi.
user1583752673
Saray
Da je izabrao pravu repku bio bi igračina
Penderinos
SAD ce njemu njegov zlatni menadjer srediti transfer u Valenciju Ili sevilju na more cijenjeni ju igrač kojeg ja poznajem, a igrom nije ni na nivou bht premijer lige
JointUnion87
menaDŽer jarane.
Penderinos
@JointUnion1987 zašto se onda kaže npr. mindja ili nindja
Jupp
@JointUnion1987 ne trudi se, ovaj je i suvise glup da bi skontao..
rajvosaaa1946
JointUnion87
Ne ide 'Hrvata' nešto.
Prazina
To što tebi nije nešto, to je bolje od 90% igrača iz BiH
JointUnion87
@Prazina Za Halilovica su Tatar, Ahmetovic, Rahmanovic, Stilic, Lendric, izmislil fudbal.
Prazina
@JointUnion87 : pogledaj biografiju Halilovića i svih tih ostalih zajedno i poklopi se po ušima. Isto tako i novčanik njegov i ovih siromaha. A to što ti misliš da neko igra bolje jer ti tako misliš je glupost na kvadrat
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.