8

Komentari (8)

Malmi_Suomi
Hajde Edine zabij jedan za NAŠ dan NEZAVISNOSTI onako samo kako ti znaš. Naš BH DIJAMANT a prodane duše i dušmani sa portala , neka ga pu*e.
Amansio
Ti tu pišes a onaj Suomi opet piše da je radio za 1000 eurića. ?
Malmi_Suomi
O čemu ti ? Ustvari... ma pišite šta hoćete. Ja radim za više od 2 tisuće evra pa ko hoće neka crkne od muke a to su ti naša posla . Hej do-:) pusa
axel42
Ti radiš za 2 tisuće evra? A pišeš ovdje? Još se fališ? Čisto sumnjam brate al haj nek ti bude! Još ulaziš na portal i tražiš greške u pravopisu, neverujem ti nešto!
Kugla
Koliko god zaradis to su tvoji evrici sta mi imamo sa tim
Malmi_Suomi
Vjerovao ili ne ... šta ću ti ja jarane moj. Trebalo je biti ovdje kada je se ginulo. Da ste bili vi ili vaši očevi možda bi i vas " zapalo " kao što je mene. Ništa ja nemam od tvog vjerovanja paša moj i ja se ne hvalim kada je penzija 400km ili plata rudara 800km i ubio bih se kada bih se hvalio. Nego radi vas dušmana sam napisao koliko fakat zarađujem a ima mjeseci kada izađem i više. Nek CRKNU dušmani
Dinouz
Nemoze jer nece ni igrati
Eterno_Capitano
Kakav vi sastav Milana pisete, sve igraci na klupi. De malo informisite se bolje.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.