13

Komentari (13)

TurgutBayraktar
Da partizan i zvezda nemaju para pa iupiju buljuk stranaca nebi ni oni osvajali Sve to isto a sto jeat jeat eksnyu liga bu bolja bila za sve samo treba to napraviti sto je tesko
Zulfikar
Drhti bre ko ti brani….
Zax
Zvezda je sedam dana prije osvajanja kupa sampiona izgubila 3-0 u Tuzli
Drakula
aBd da bude opet,jer su smijesne lige u bivsoj jugi
BHNACIONALISTA
Nikad Ako Bog da ...nikad sa onima koji su silovali i palili sve što je Bošnjačko,nikad zbog Zvorničkih ,Bratunačkih i Srebreničkih grobnica Nikad zbog Tomašice i Prijedora ,Nikad zbog malene 12 godišnje djevojčice Brigade koju su silovali pljačkaši i ubice iz srbije i baš navijači tih klubova ,nikad jer ti jamčim da bi to bio drugi Heysel ...IMA NEKO KO NEZABORAVLJA
Baron22
Sto si drhtao , drhtao si !!!
redred
od tuzle neces sigurno drhtan haha
Adrian
Ne kontas, vidi se.
redred
kontam ja ova je malo dublja moja ti si plitak
Adrian
Covjek prica kako je prije, Zvezda morala da se pomuci da dobije sto Slobodu, Celik, Sarajevo, itd, itekako je drhtala jer je liga bila medju 4 najbolje u Evropi.
Manager
1992 god. (nakon Zvezdinog osvajanja Lige Prvaka) po UEFAinom rankingu Yugoslovenska liga je bila 8.
pero98
Pusti ti kako je bilo prije, Sloboda i Čelik su drugoligaši, Željo je na putu u drugu ligu, Sarajevo vam je loše, Iskra ne postoji. To je vaša realnost.
Sipuga
Pero prije sam ti I ja nekoga dero ali pusti to sad to je bilo prije realnost je da si ti moj Sta ces sad
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.