Milan kaznio Kessieja zbog svađe s Biglijom

Nisu imali milosti

Milan kaznio Kessieja zbog svađe s Biglijom

E. Čaušević

Vezni fudbaler Milana, Franck Kessie, našao se u centru pažnje italijanske važnosti nakon što se posvađao sa saigračem Lucasom Biglijom na velikom gradskom derbiju protiv Intera.

Kessie je bio nezadovoljan što ga je Gennaro Gattuso izveo iz igre, a onda je htio fizički da se obračuna s Biglijom jer mu je Argentinac nešto dobacio. Oni su se izvinili treneru i saigračima nakon utakmice, ali je odmah bilo jasno da će Gattuso uzeti stvari u svoje ruke.

Trener Milana prvo je izjavio da je to za njega veliki poraz i da ga boli više od poraza Intera u ovom derbiju. Gattuso gaji dobru atmosferu u ekipi i sam je bio šokiran ponašanjem svojih igrača.

Kessie je danas bio na San Siru gdje je imao sastanak s čelnicima kluba, te je saznao kaznu. Sky Sports prenosi da je Milan odlučio Kessieja kazniti sa čak 40.000 eura zbog nedoličnog ponašanja.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Također, vjerovatno će ostati na klupi na meču protiv Sampdorije koji se igra u subotu. Također, klub je kaznio i Bigliju, ali nije poznato o kakvoj kazni se radi.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi