Petarda Milana, Krunić starter i strijelac

Prijateljski meč

Petarda Milana, Krunić starter i strijelac

E. Škorić

Nogometaši Milana slavili su u pripremnoj utakmici protiv Modene s 5:0.

Rossoneri se uveliko spremaju za novu sezonu Serije A, a jedan od sparing partnera bio im je trećeligaš Modena, nekadašnji član Serije A.

Posljednji put su Milan i Modena igrali meč još 2004. godine i ko zna kada bi se sastali ponovo da nije bilo današnje prijateljske utakmice.

Milan je uvjerljivo slavio, a zanimljivo da je svih pet pogodaka postigao u prvih 45 minuta.

Već u drugoj minuti Brahim Diaz postiže gol nakon fantastične akcije sa Theom Hernandezom. U petoj minuti Diaz centrira s lijeve strane, a Rafael Leao sa svega metar udaljenosti glavom postiže prelagan pogodak.

Glavom je gol postigao i Fikayo Tomori na asitsenciju Bennacera u devetoj minuti. U 18. minuti, takođe glavom, Rade Krunić postiže gol. Bh. reprezentativcu je asistirao Leao.

Za kraj fantastičnih 45 minuta Theo Hernandez postiže eurogol na dodavanje Bennacera iz slobodnog udarca.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Sastavi su u nastavku izmijenjeni, pa je ostalo 5:0.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Hzhzhzhzhzhz
Jaka ekipa nema sta,mogli su neke iz serie D uzet
1 4
Keno
Odlican video nema sta
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi