Milan predstavio nove dresove: Puma ponovo zadala zadaću konkurenciji

Odličan dizajn

Milan predstavio nove dresove: Puma ponovo zadala zadaću konkurenciji

Endin Čaušević

Milan je u nedjelju oduševio fanove pobjedom protiv Juventusa u Torinu, a već danas su za svoje navijače pripremili novo iznenađenje.

Rossoneri igraju veoma dobru sezonu i nakon nekoliko sezona pauze čini se da će se konačno plasirati u Ligu prvaka.

Milan je do prije nekoliko kola bio u konkurenciji za Scudetto, ali jednostavno nisu uspjeli da drže korak za gradskim rivalom Interom koji je na kraju uspio da osigura titulu prvaka Italije.

Iako je do kraja sezone ostalo još da se odigraju tri kola u Milanu već razmišljaju o novoj sezoni.

Tako su danas Rossoneri predstavili noe dresove na narednu sezonu, a riječ je o prvoj garnituri dresova u kojoj će klub sa San Sira igrati većinu utakmica.

Navijači Milana oduševljeni su dizajnom koji je pripremila Puma koja ponovo nije zakazala što se tiče dizajna koji je zaista čini se pun pogodak.

Oglasi

Reakcije navijača kluba sa San Sira na drušrvenim mrežama su odlične. Puma je malo promijenila dizajn što se tiče linija na dresovima, ali za njih je najbitnije da su navijači zadovoljni kako novi dres izgleda.

Image

Potražite više informacija na temu Serie A:

Image

Image

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1616752876
Za promjenu crveno-crni...Ja ne vidim neku veliku razliku osim ako ovaj članak nije trebao biti reklama .
5 0
Nele.
Kakvi su ovo zelenkasto-plavkasti detalji ubaceni? ?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije