Milan odbio ponudu za Donnarummu

Real želi mladog golmana

Milan odbio ponudu za Donnarummu

M. Šljivak

Ekipa Milana odbila je ponudu Real Madrida za Gianluigija Donnarummu, tvrde italijanski mediji.

Navodno, Kraljevi su poslali ponudu za 18-godišnjeg golmana Rossonera, ali je ta ponuda odbijena.

Rukovodstvo tima iz Madrida željelo je mladog golmana angažovati kao zamjenu za Keylora Navasa, čije odbrane im ne ulijevaju sigurnost, ali za sada nisu uspjeli postići dogovor o transferu.

Donnarummin agent Mino Raiola nije želio komentarisati ove navode italijanskih medija i za sada od njegovog odlaska nema ništa.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Sjajni čuvar mreže je ugovorom vezan za Milan do ljeta naredne godine. Ipak, ima i novu ponudu Rossonera na svom stolu, a ona vrijedi tri miliona eura po sezonu i ugovor bi važio do 2020. godine.

Čini se kako će konačnu odluku donijeti sam golman, a svakako da će dobro razmisliti, jer je ponuda Kraljeva jako primamljiva.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi