Pioli šokirao sastavom, Porto u ofanzivi
FOTO: UEFA

Milan dočekuje predstavnike Portugala

Pioli šokirao sastavom, Porto u ofanzivi

H. Zilić

Od 18:45 veoma bitan meč u grupi B Lige prvaka odigrat će Milan i Porto.

Rossoneri su nakon tri kola bez bodova i samo ih trijumf ostavlja u igru za plasman u nokaut fazu, dok bi Porto pozitivnim rezultatom na San Siru uradio puno toga u borbi za nokaut fazu Lige prvaka.

Interesantno, u dosadašnjih devet međusobnih duela ova dva tima, statistika je potpuno izjednačena. Milan ima tri trijumfa, Porto ima također tri trijumfa, a i tri meča su završila bez pobjednika.

Poznati su sastavi timova za večeršanji duel.

MILAN: Tatarusanu, Calabria, Bennacer, Tonali, Giroud, Diaz, Romagnoli, Leao, Hernandez, Tomori, Saelemaekers.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

PORTO: Costa, Mbemba, Pepe, Mario, Zaldum Otavio, Uribe, Oliveira, Diaz, Evanilson, Tareml.

Stefano Pioli je večeras sve iznenadio jer je na klupi ostavio Zlatana Ibrhaimovića, ali i našeg Radeta Krunića, na klupi su još Kessie, Kjaer od igrača za koje se očekivalo da budu u startnoj postavi.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi