Navijači Rome skandirali Ibrahimoviću da je cigan, a on im zabio golčinu i odlučio odgovoriti

Osveta nije mogla biti slađa

Navijači Rome skandirali Ibrahimoviću da je cigan, a on im zabio golčinu i odlučio odgovoriti

E. Čaušević

Fudbaleri Milana sinoć su slavili u gostima protiv Rome u derbiju 11. kola italijanske Serije A.

Milan je na Olimpicu pobijedio sa 2:1 i nastavio je odličnu formu ove sezone, a junak večeri bio je nevjerovatni Zlatan Ibrahimović.

Iako je proslavio svoj 40. rođendan prošlog mjeseca Ibrahimović i dalje pokazuje magiju na terenu, ali i da još uvijek ne razmišlja o penziji.

Ibrahimović je u 26. minuti zabio fantastičan pogodak iz slobodnjaka za 1:0, a sredinom drugog dijela izborio je penal iz kojeg je Kessije udvostručio prednost Rossonera.

Nakon toga Ibrahimović je izašao s terena uz velike zvižduke navijača Rome s kojima je od početka meča "vodio rat".

Naime, navijači Rome su skoro svaki put izviždali Ibrahimovića kada bi bio u kontaktu s loptom, a u nekoliko navrata s tribina su mu skandirali: "Cigane, cigane".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ibra im se osvetio na najbolji način spektakularnim golom iz slobodnog udarca i čuo je šta mu skandiraju, te je samo podigao ruke u zrak i tražio da nastave što je dodatno izazvalo bijes navijača Rome.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1582456981
Tako to veliki rade... Bravoo majstore
11 0
Klicko
Ubi zlaja puru u njima,nema goreg kluba od ove rome mrtve
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti