4

Komentari (4)

nono
Kompletni bit če strahovito opasni za svakoga !! pa i Evropu !!
Salence
Ma Nono,već godinu dana su užasan protivnik za bilo kog u Evropi!Ako je Mandžo bar na 80% onog starog Mandže,to će biti strava i užas!Preferira se duplanje bokova i brza transformacija lopte,i kao ekipa su iz tekme u tekmu sve odlučniji da odrade 90 minuta punim tempom,i tu bi se Mandžo uklopio,i legao ko' kec na desetku!Čekaj samo...nećemo dugo čekati dok vidimo Ibru na 9-ki,a njega na desnom/polu desnom krilu+Rebić/Leao lijevo.Strašno!Hakan iza,sredina Kessie/Bennacer....jedva čekam!Ne znaš koja linija je opasnija....jedva čekam!Forza Milan
nono
Iz tvojih usta u božje uši ! Pozzz Saleu Forca Milan !!
Coru
A moze bit svasta Manđo je uporan.ako jos bude sluso Zlatonju nebi se smijo zaklet da nemogu uzet titulu. Jedan od moguci scenarija, naravno treba im i sreca da nebude nekih povreda ovih balkanaca.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.