Milan radi na dovođenju još jednog Salzburgovog dragulja

Salzburg traži 25 miliona eura

Milan radi na dovođenju još jednog Salzburgovog dragulja

E. Škorić

Milan je spreman da dovede Dominika Szoboszlaija, još jednu senzaciju iz Salzburga.

Milan je već dugo povezan sa Szoboszlaijem, za koga se priča da želi da se ujedini s bivšim trenerom Ralfom Rangnickom na San Siru.

Rossoneri rade na transferu, ali za sada je jedini kamen spoticanja to što Slazburg za veznog igrača traži 25 miliona eura, dok bi Milan ipak da posao sklopi za cifru do 20 miliona.

Ipak, vjeruje se da će Milan intenzivno pregovarati i da će, ako već bude potrebno, ispuniti sve uslove i igrača i Salzburga samo kako bi ga na kraju doveo.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Tek će u oktobru Mađar napuniti 20 godina, a a ove sezone je u dresu Salzburga postigao devet golova uz 13 asistencija.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi