Krunić se vratio u sastav Milana, danas debituju i novi igrači?

Milan dočekuje Atalantu

Krunić se vratio u sastav Milana, danas debituju i novi igrači?

E. Čaušević

Fudbaleri Milana danas igraju na svom terenu protiv Atalante derbi 19. kola Serije A.

Rossoneri žele da dođu do nove pobjede kako bi zadržali lidersku poziciju na tabeli, ali je jasno da im neće biti nimalo lako protiv kluba iz Bergama.

Utakmica se igra od 18 sati, a Stefano Pioli konačno više neće imati toliko problema sa sastavom zbog povrijeđenih igrača.

U tim se nakon korone vraća i Rade Krunić, a u konkurenciji za ovaj meč su Mario Mandžukić i Fikayo Tomori koji su u prethodim danima pojačali Milan.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Očekuje se da će oni već danas da debitiju za Rossonere ukoliko bude sve išlo prema planu.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi