Milan se želi riješiti Reine

Problem je visoka plata

Milan se želi riješiti Reine

Iskusni španski golman Pepe Reina označen je kao višak u Milanu.

Reina je pod ugovorom s "Rossonerima" od ljeta 2018. godine, međutim pod velikim je upitnikom hoće li se vratiti na San Siro nakon što mu istekne posudba sa Aston Villom.

Iako on ne krije da bi se želio odraditi još jednu godinu ugovora s Milanom i potom završiti karijeru, mediji iz Italije tvrde da u klubu žele da ga se riješe zbog velike plate koju ima.

"Njegova godišnja primanja iznose tri miliona eura i Milan ga se iz tog razloga želi otarasiti", navode na Apeninima.

Nije isključeno ni da Reina ostane u Engleskoj, o toj opciji se razgovaralo još prilikom pregovora sa Aston Villom, no sve će ovisiti od toga hoće li ovaj klub uspjeti ostati u Premier ligi.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Da Reina više nema šta tražiti u Milanu tvrdi i Sky Sport, prema čijim navodima vodstvo Milana želi da rezervni golman ostane Asmir Begović s čijim Bournemouthom se vode razgovori.

Podsjetimo, Reina je prije dolaska u Milan branio još za Napoli, Bayern, Liverpool, Villarreal i Barcelonu.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi