Milan spreman prodati Donnarummu, a razlog je sasvim jednostavan
(Foto: EPA)

Odlazi li mladi golman?

Milan spreman prodati Donnarummu, a razlog je sasvim jednostavan

Midhat Šljivak

Gianluigi Donnaruma ponovo se povezuje sa odlaskom iz redova Milana.

Gazzetta dello Sport jutros je objavila kako su Rossoneri ovog ljeta spremni prdati 20-godišnjeg golmana koji je još sa 16 godina stao među stative ovog velikana.

Konstantno se Donnarumma povezivao sa odlaskom iz kluba. Zbog menadžera Mina Raiole je bio i na udaru navijača, a čak su ga gađali i novčanicama na jednoj od utakmica.

Međutim, nakon svega je Gigi odlučio da produži ugovor. To ni Raiola nije mogao spriječiti, a ovog ljeta bi ga na kraju ipak u finišu prelaznog roka mogao prodati.

Raiola je pod suspenzijom do početka augusta. Ipak, imat će dovoljno vremena da završi posao, pa bi Donnarumma na kraju mogao napustiti Milan.

On to navodno ne želi. Ipak, klub je pod istragom UEFA zbog financijskog fair playa i vrlo jemoguće da će jednostavno morati da ga prodaju.

Donnarumma je dostupan za 50 miliona eura. Tim koji je spreman da isplati ovu cifru i da mladom golmanu ponudi platu od šest miliona eura po sezoni, moći će da ga potpiše, a zainteresovanih strana itekako ima.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Najviše se Donnaruma povezuje sa PSG-om. Parižani međutim ciljaju najviše na Davida de Geu, ali to Gigiju otvara put na Old Trafford, jer se i ranije povezivao sa Crvenim đavolima.

Zanimljivo transfer ljeto je pred nama i vidjet ćemo kako će ono završiti za ovog čuvara mreže.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Najnovije vijesti