Milan stvarao više prilika sa igračem manje
Foto:EPA

Mihajlović nezadovoljan igrom

Milan stvarao više prilika sa igračem manje

S. Bošković

Trener Milana, Siniša Mihajlović, izjavio je da je njegov tim napravio previše grešaka u minimalnom porazu protiv Genoe.

Blerim Džemaili postigao je jedini gol na susretu, a Milan je igrao sa igračem manje nakon crvenog kartona Alessia Romagnolija u finišu prvog dijela.

"Realnost je da smo igrali samo dobro u jednom dijelu utakmice, ali nažalost to nije dovoljno", rekao je Mihajlović za medije u Italiji.

"Napravili smo mnogo grešaka i izgubili previše borbi za loptu, no nismo im dopustili previše prilika. Kad smo ostali sa deset igrača tim je reagirao i stvarao više prilika, ali nam je malo nedostajalo da se vratimo u igru", dodao je Mihajlović.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Narednog vikenda Milan na San Siru dočekuje Napoli, a pobjeda za Rossonere je imperativ.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.