Milan u novu sezonu kreće bez Zlatana Ibrahimovića

Još uvijek nije donio odluku

Milan u novu sezonu kreće bez Zlatana Ibrahimovića

E. Škorić

Švedski napadač još uvijek nije donio konačnu odluku.

Kako javlja Sky Sport, Ibrahimović nije odgovorio na ponudu Milana i moguće je da se u ponedjeljak neće pojaviti na prvom treningu Milana u pripremama za nvou sezonu.

38-godišnjak je kao slobodni agent iz LA Galaxyja došao u januaru, ali njegov ugovor ističe krajem augusta, a na San Siru rade sve kako bi ga zadržali barem još jednu sezonu.

Ibra oklijeva oko novog ugovora, iako se vjeruje da je spreman na kraju potpisati i ostati vjeran svom klubu, kako bi pomogao da se Rossoneri nakon dugo vremena vrate u Ligu prvaka.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Šveđanin je u 20 takmičarskih mečeva od januara postigao 11 golova uz pet asistencija, ali je uspio da kao pravi lider razdrma uspavanu ekipu koja je nakon pauze redala pobjede i ulijevala optimizam navijačima.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Shik
Ma kralj je danas bio u mom gradu Jönköpingu.Seta punim plucima gradom. Koja pozitiva i pojava na ulicama covjeka. Ljudi samo o tome danas pricaju.
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi