Milan zamjenu za Contija pronašao u Premier ligi

Na meti Rossonera bek Tottenhama

Milan zamjenu za Contija pronašao u Premier ligi

E. Škorić

U Milanu mnoge stvari ne funkcionišu ove sezone, a trener Giampaolo nije zadovoljan kako igraju njegovi igrači.

Andrea Conti je imao dužu pauzu zbog povrede, ali njegov povratak nije donio previše dobrih stvari u Milanu. Giampaolo smatra da je Conti nedovoljno dobar za njegov tim, pa želi da pronađe zamjenu.

Prema SportMediasetu, Milan razmatra mogućnost dovođenja Tottenhamova defanzivca Sergea Auriera, koji se i ranije povezviao s italijanskim klubom.

26-godišnji reprezentativac Obale Slonovače u Tottenhamu je od 2017. godine, a Giampaolo ga vidi kao rješenje na poziciji desnog beka gdje Milan ima Contija i Calabriju.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Conti ima 25 godina i bio je veliki talent dok je igrao u Atalanti, no spomenuta povreda malo ga je unazadila.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi