Stanković i igrači Zvezde u šoku: Nevjerovatno šta je napravio španski sudija na San Siru

Imali korner, a on svirao kraj

Stanković i igrači Zvezde u šoku: Nevjerovatno šta je napravio španski sudija na San Siru

E. Čaušević

Milan i Crvena zvezda večeras su remizirali na San Siru (1:1), a dalje su prošli Rossoneri zbog rezultata iz prvog meča.

Milan je zbog jednog gola više u gostima (2:2) uspio da se plasira dalje iako su večeras na San Siru strepili do zadnje sekunde.

Rezultat je bio 1:1 i Zvezda je igrala s igračem manje od 70. minute, ali su do zadnje sekunde napadali i pokušali da dođu do pobjede i plasmana dalje.

Sudija je produžio tri minute, a Zvezda je početkom četvrte minute nadoknade imala korner. No, glavni sudija Jesus Gil Manzano je svirao kraj što je izazvalo bijes Dejana Stankovića njegovih igrača.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Oni su odmah okružili Manzana i svašta mu se nagovorili, ali je on to samo "hladno" posmatrao. Stanković nije mogao da vjeruje da nije dozvolio njegovoj ekipi da izvede korner, no Manzano nije htio ništa da objašnjava.

Image

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

admirmo
Šta je sudija napravio, produžio utakmicu 3 min a svirao kraj u 3,10 ne znam u čemu je problem CIGANI beogradski
26 13
Klackalica
Deki dovoljno si ih osramotio, pa zamisli da ste dali gol i izbacili ih. Pusti gamad
11 20

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi