Milanov napadač uz šampanjac i cigarete "proslavio" jednu od najvećih sramota u historiji kluba

Leao u centru pažnje

Milanov napadač uz šampanjac i cigarete "proslavio" jednu od najvećih sramota u historiji kluba

E. Škorić

Rafael Leao stigao je ljetos u Milan iz Lillea, pa se samo uklopio u cjelokupno sivilo Milana.

Leao je došao da pojača napad i protiv Atalante je u Bergamu, u nedjelju, dobio priliku od prve minute, ali bolje da nije.

Milan je u tom meču ponižen, poražen je s 5:0, a Leao je bio nevidljiv, iako ga je njegov bivši trener iz Sportinga Tiago Fernandes opisao kao "Brazilca Ronalda".

Leao očigledno i posjeduje određeni kvalitet, ali na San Siru on ne dolazi do izražaja. Ipak, u centru zbivanja italijanske štampe našao se zbog jednog poteza.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Nakon poraza od Atalante, kada je navijačima Milana doslovno srušen svijet, Leao je odlučio istu noć da se provede u noćnom izlasku.

Uz cigarete i šampanjac je uživao, a ubrzo bi mogao Milan da poduzme određene korake i da Leaa kazni jer, najmanje što je mogao uraditi nakon svega što se desilo, jeste da se zatvori u sobu i iz pristojnosti barem ne izlazi i provodi se narednih nekoliko noći.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi