Milanov talenat otišao u Sassuolo

Locatelli u novoj sredini

Milanov talenat otišao u Sassuolo

Manuel Locatelli nije se uspio izboriti za mjesto u Milanu i napustit će San Siro.

Locatelli, kojeg svrstavaju među najtalentovanije italijanske nogometaše, odlučio je da napusti Milan i karijeru nastavi u Sassuolu, gdje će tražiti ono što mu je nedostajalo - mjesto u prvih 11.

Budući da je rukovodstvo Milana na njegovoj poziciji već dovelo potrebne igrače, Locatelli nije dugo razmišljao kada je Sassuolo poslao ponudu, a na transferu Milan će zaraditi oko 12 miliona eura.

Ugledni italijanski novinar Gianluca Di Marzio piše kako je transfer dogovoren i da je Locatelli već na pregledima, tako da uskoro očekujemo i obavještenja oba kluba.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Vrijedi istaći da će Milan imati i mogućnost da ga u dogledno vrijeme vrati u svoje redove po određenoj cijeni.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi