Milanu se otvara put do finala

Kup Italije

Milanu se otvara put do finala

Edmir Škorić

Nogometaši Milana pobjedom nad Carpijem (2:1) prošli su u polufinale Kupa Italije.

Rossonere je na putu do polufinala čekao neugodni Carpi, no tim Siniše Mihajlovića uspješno je pred malim brojem gledatelja apsolvirao večerašnjeg protivnika.

Milan je imao sigurnih 2:0 već na poluvremenu. Vodeći gol za domaće postigao je sjajni Kolumbijac Bacca u 14. minuti, a Niang je u 29. povisio na 2:0.

U 50. minuti Mancosu je smanjio za goste, no Milan je zadržao 2:1 prednost i na kraju proslavio prolaz u polufinale Kupa.

Milan je blizu finala, budući da ga u polufinalu čeka bolji iz duela Alessandria - Spezia.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Italijanski kup, četvrtfinale:
Milan - Carpi 2:1 (Bacca 14, Niang 29/ Mancosu 50)


All Goals - AC Milan 2-1 Carpi 13.01.2016 HD by zidanekrisz
Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi