Miletić: Drago mi je što se Čelik više ne bori za opstanak, nego za gornji dio tabele
Miletić uživa veliko povjerenje trenera Arslana, te će u nedjelju uz pomoć ostalih saigraća pokušati zaustaviti opasne napadače iz ekipe Mladosti

Defanzivac Zeničana uoči Mladosti

Miletić: Drago mi je što se Čelik više ne bori za opstanak, nego za gornji dio tabele

D. Kurbegović, foto: D. Kurbegović

Nogometaši Čelika i Mladosti u nedjelju će odigrati još jedan komšijski derbi u okviru Premijer lige BiH.

Kakanjci su u prošloj polusezoni slavili na Bilinom polju 0:3, tako da se Čelik u nedjeljnom duelu želi osvetiti za taj poraz, ali i pobjedom ostati u vrhu tabele.
Luka Miletić defanzivac Čelika zajedno s Vedranom Vrhovcem igra sjajno u proljetnom dijelu sezone, te će u nedjelju sigurno biti na velikim iskušenjima protiv napadača Mladosti.

Miletić je na današnjoj press konferenciji istakao da je atmosfera među ekipom fenomenalna, te da ih neće poremetiti reprezentativna pauza u nastavku dobrih rezultata.

"U ekipi vlada vrhunska atmosfera, podržavamo jedan drugog. Očekuje nas težak protivnik, mi treniramo veoma dobro, punim intenzitetom svi igrači i znamo šta nas čeka u nedjelju. Puni smo samopouzdanja i nadamo se da ćemo uz veliku podršku navijača u nedjelju osvojiti tri boda. Moram istaći da mi je posebno drago da se ovako jedan veliki klub evo ove sezone ne bori za opstanak, mislim da smo bliže samom vrhu tabele i da možemo pričati o Evropi" ističe Miletić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Osvrnuo se i na poraz u prvom dijelu protiv Mladosti, ali i reprezentativnu pauzu.

"Sjećam se utakmice, mislim da je to bio loš dan, bio je to splet raznih okolnosti i ne želim se vraćati više na to. Mi igramo na našem terenu, ako budemo pravi, koncentrisani od početka do kraja utakmice, ne sumnjam u našu pobjedu. Reprezentativna pauza je dobro došla za Mladost, da se malo skupe i pripreme za utakmicu protiv nas. Nama nije baš dobro došla pauza jer smo bili u velikom naletu, ali vjerujem da se nije ništa poremetilo i da ćemo nastaviti s dobrim rezultatima", kazao je Miletić.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti