Milićević asistirao za pobjedu Genta u osmoj minuti nadoknade

Ušao u igru u 84. minuti

Milićević asistirao za pobjedu Genta u osmoj minuti nadoknade

Povremeni bh. reprezentativac Danijel Milićević upisao je treću ovosezonsku asistenciju u belgijskoj Jupiler ligi na utakmici Genta i Charleroija.

Gent je tokom svih 90 minuta bio dominantan u duelu sa drugoplasiranim timom na tabeli, ali nije uspio slomiti otpor protivnika sve do osme minute sudijske nadoknade kadaje Yeremchuk pogodio za konačnih 1:0.

Ukrajincu je za pobjedonosni pogodak asistirao Milićević, koji je u igru ušao u 86. minuti.

Danijel Milićević je ove sezone odigrao ukupno 21 utakmicu i postigao je šest pogodaka, od čega jedan u Jupiler ligi.

Potražite više informacija na temu Jupiler league:

Gent je sada u seriji od osam utakmica bez poraza i nalazi se na četvrtom mjestu na tabeli sa 32 boda. Charleroi je drugi sa 39, dok je Club Brugge ubjedljivo na vrhu sa 50 osvojenih bodova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti