Milićević pogodio, ali Gent i dalje bez pobjede

Pogodak bh. reprezentativca

Milićević pogodio, ali Gent i dalje bez pobjede

Bh. reprezentativac Danijel Milićević bio je strijelac u derbiju 6. kola Jupiler lige u kojem je Gent remizirao sa Genkom rezultatom 1:1.

Igrao se 35. minut kada je dosuđen jedanaesterac za domaći tim, a siguran realizator bio je Milićević koji je tako doveo svoj tim u prednost.

Kada se činilo da će Gent upisati pobjedu u ovom duelu, gosti su izjednačili preko Brabeca u 89. minuti i tako stigli do boda.

Za 31-godišnjeg Milićevića je ovo bio prvi pogodak u novoj sezoni Jupiler lige, a njegov Gent trese velika kriza jer do sada nije upisao nijednu pobjedu u ovoj sezoni.

Potražite više informacija na temu Jupiler league:

Gent na šest odigranih utakmica ima skor tri remija i tri poraza i zauzima pretposljednje 15. mjesto na tabeli.


Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi