Milićević slavi jubilej u dresu belgijskog Genta
FOTO: EPA

Bh. reprezentativac

Milićević slavi jubilej u dresu belgijskog Genta

Bh. reprezentativac Danijel Milićević nedjeljnu utakmicu protiv Club Bruggea pamtit će po jubileju - 100. ligaškoj utakmici u dresu Genta. 

Milićević je u Gent stigao na zimu 2014. godine. Sa belgijskim timom je pod vodstvom trenera Heina Vanhaezebroucka ostvario sve što je bilo zacrtano u klupskim ambicijama, uključujući i šampionski trofej. a da je sretan u klubu potvrđuje i to što je početkom prošle godine potpisao novi ugovor. 

Dokaz da je Milićević u belgijskom timu nezamjenjiv jest i podatak da je u tri godine već 100 puta u prvenstvu obukao dres Genta, a jubilej je proslavio protekle sedmice u utakmici protiv Club Bruggea u kojoj je njegov tim slavio sa 2:1. 

Milićević je priliku za igru dobio s klupe, tačnije u 71. minuti, što je i očekivano s obzirom da je prethodnih nekoliko utakmica propustio zbog povrede. 

Gent je putem zvanične stranice čestitao Milićeviću na jubileju. 

Potražite više informacija na temu Jupiler league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi