Milićević se vraća u Belgiju? "Neću sebi zatvarati vrata"

U posljednje vrijeme ne igra u Metzu

Milićević se vraća u Belgiju? "Neću sebi zatvarati vrata"

Povremeni reprezentativac Bosne i Hercegovine Danijel Milićević nije isključio mogućnost da se na kraju sezone vrati u Belgiju.

Milićević je u zimskom prijelaznom roku kao igrač Genta poslan na posudbu u Metz, međutim u posljednje vrijeme ne dobija priliku za igru, pa je upitno da li će ga francuski klub otkupiti na kraju sezone.

O svojoj budućnosti Milićević je govorio za voetbalnieuws.be. Odluku, kako je rekao, još nije donio.

"Ne isključujem nikakvu mogućnost, o budućnosti ću razmisliti u roku od dva mjeseca. Povratak u Gent? Tek sam otišao, ali u fudbalu ništa ne možete predvidjeti. Neću sebi zatvarati vrata", izjavio je MIlićević.

Za Metz je Milićević dosad odigrao deset prvenstvenih utakmica i pritom je upisao četiri asistencije.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi